Само в Code Beauty иновативната система с ексклузивно предложение, ден след официалната премиера в София

Ден след премиерата на INDIBA Deep Beauty, представена от д-р Игнасио Корал пред българската медицинска общност, специалистите на INDIBA Deep Beauty ще гостуват в Code Beauty на столичния хотел Маринела.  На 16-и и 17-и ноември, петък и събота, Ви очакваме за да върнем красотата, младостта и свежестта на кожата и красивите извивки на тялото. 

Повече от 35 години опит в иновацията, проектирането и производството на апарати за медицински специалисти, физиотерапевти и лекари естети с имeто INDIBA. Европейски символ на качество, който предоставя виокотехнологично оборудване и неинвазивно решение в естетичната и спортната медицина с марка INDIBA Deep Beauty и INDIBA Activ. Предимство и акцент на испанската апаратура е създадената продължителна модулация при радио честоти и развитието на системата Proionic®

Апаратът INDIBA Deep Beauty е иновация в естетичната медицина. Процедурата  ревитализира кожата, спомага за клетъчната регенерация, стяга кожата, намалява бръчките, насища с кислород. С използването на различните накрайници се постига повдигане на гърдите, контуриране на тялото, намаляване на целулита, хидратация, лифтинг, подмладяване. INDIBA залага на високо-технологично оборудване. 

Високото качество на медицинското и естетично оборудване на INDIBA е сертифицирано по ISO 9001 и ISO и CE маркировка за естетично оборудване INDIBA Deep Beauty и CE 0843 за медицинско оборудване INDBA Activ.

16-и и 17-и ноември – петък и събота – Code Beauty