Пътят към перфектната визия минава през салоните на Code Beauty, а неизменна част от него са именно козметичните процедурите, с които е препоръчително да се поглезите още сега

Салоните за красота на българската модна телевизия, където професионализмът и позививната атмосфера са гарантирани, предлагат на своите клиенти да се подготвят за лято 2019 с хидродермабразио и кислородна мезотерапия.

Ето че сега посетителите на Code Beauty могат да се насладят не просто на полезна доза разкрасяване, но и на неустоими промо-цени.

Нека да е лято!Ако все още сте в града, възползвайте се от промо-цени на козметични процедури в ✨Code Beauty✨ и се подгответе за летните емоции!🌞Хидродермабразио – 60лв.🌞Кислородна мезотерапия – 80лв.

Публикувахте от Code Beauty в Неделя, 30 юни 2019 г.

 

Изкушаващите предложения на любимите ни салони включват и класическо почистване на лице с ултразвук /90мин. – 45лв./, радиочестотен лифтинг на лице /65лв./, безиглена мезотерапия „Fusion“ и други, а вие може да си ги подарите още сега, запачвайки си час на телефон +359 879 444 412 за Code Beauty София и +359 889 970 900 за Code Beauty Равда.

За да сте в крак с всичко най-интересно от света на красотата, следете случващото се в социалните мрежи на Code Beauty:

Facebook / Instagram